Obavještavamo Vas da su Vaši osobni podaci zaprimljeni na web stranici

https://konferencija.zzo.ba/

i da će biti obrađeni i pohranjeni.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete Vašu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Zavodu zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona kao korisniku putem web stranice u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u obrazac dostupan na ovoj web stranici.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u obrazac smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu:

  1. prikupljanja kotizacija za sudjelovanje na 2. Konferenciji Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K “Zdravstveno osiguranje u sustavu zdravstva – Uloga i izazovi”.
  2. rezervacije smještaja za potrebe sudjelovanje na 2. Konferenciji Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K “Zdravstveno osiguranje u sustavu zdravstva – Uloga i izazovi”.

Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo radnicima kojima su isti potrebni radi postupanja po Vašoj prijavi.

Vaši osobni podaci navedeni u obrascu, radi daljnje obrade biti će priopćeni „PRimera“-Agenciji za PR i event management (Kneza Višeslava bb, 88000 Mostar) u svrhu prikupljanja kotizacija za sudjelovanje na navedenoj Konferenciji.

U slučaju potrebe smještaja Vaši osobni podaci navedeni u obrascu biti će priopćeni Hotelu “Mepas“ d.o.o. Mostar (Kneza Višeslava b.b. 88000 Mostar), u svrhu rezervacije smještaja.

Vaši osobni podaci ne mogu se priopćavati drugim trećim osobama bez Vaše prethodne izričite privole, osim i samo u slučajevima propisanim zakonom.

Vaše obrađene podatke Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona čuvati će do ispunjenja svrhe za koju su dani nakon čega se brišu.

Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka („Službeni glasnik BIH“,br.49/06,76/11 i 89/11) i Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Voditelj obrade Vaših osobnih podataka je Zavod zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, Dubrovačka bb, 88000 Mostar, a Službenik za zaštitu osobnih podataka je Ivana Petrović. Napominjemo da možete u bilo koje vrijeme, u potpunosti i djelomice, bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv privole možete dati osobno, putem pošte na gore navedenu adresu ili e-poštom na adresu: [email protected]

Molimo da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem web stranice potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te da dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na gore opisani način i svrhu.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

ZA SVE INFORMACIJE I PITANJA
POZOVITE NAS NA +387 36 355 293

ili nam pišite na [email protected]

BUdite obaviješteni o svim informacijama na vrijeme

Prijavite se na obavijesti KONFERENCIJE

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K © 2023. Sva prava pridržana. | Pravila privatnosti.
Izrada i održavanje web stranice: KRAFTBIT

hrBIH
OBAVIJEST

PRIJAVA STRUČNIH RADOVA

Obavještavamo sve zainteresirane da je rok za slanje sažetaka stručnih radova za izlaganje na Konferenciji produljen do 31.07.2022. godine.