Prijava stručnih radova za 2. Konferenciju Zavoda završava 31.07.2022. godine

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K priprema drugu konferenciju Zavoda. Konferencija pod nazivom: „ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U SUSTAVU ZDRAVSTVA – ULOGA I IZAZOVI“ bit će održana u hotelu „MEPAS“ u Mostaru 29.09., 30.09. i 01.10.2022. godine.

Cilj druge konferencije je predstaviti rad Zavoda zdravstvenog osiguranja i razmjenom iskustava potaknuti sudionike u sustavu zdravstva na pronalaženje inovativnih rješenja za učinkovitiji zdravstveni sustav, a ista će biti kvalificirana na međunarodnoj razini.

Svi zainteresirani mogu aktivno sudjelovati u konferenciji kroz pojedine tematske cjeline putem stručnog rada koji će biti prezentiran u programu iste.

Rok za prijavu radova je 31.07.2022. godine, a upute o izradi, prijava stručnog rada kao i sve druge informacije nalaze se na sljedećem linku https://konferencija.zzo.ba/prijava-sazetaka/

Druga konferencija Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K

Nakon prve Konferencije Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, održane u mjesecu listopadu 2021.godine pod nazivom „Snažna primarna zdravstvena zaštita- temelj zdravstvenog sustava“, koja je impozantno popraćena u javnosti, Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K i ove godine u skladu sa Strateškim planom, organizira drugu Konferenciju  Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K, a koja će biti kvalificirana na međunarodnoj razini.

Druga Konferencija Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K će se održati u hotelu „MEPAS“ u Mostaru na dane 29.09., 30.09. i 01.10.2022. godine pod nazivom: „ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U SUSTAVU ZDRAVSTVA – ULOGA I IZAZOVI“.

Cilj Konferencije je predstaviti rad Zavoda zdravstvenog osiguranja i razmjenom iskustava potaknuti sudionike u sustavu zdravstva na pronalaženje inovativnih rješenja za učinkovitiji zdravstveni sustav.

Na Konferenciji pod nazivom „Zdravstveno osiguranje u sustavu zdravstva – uloga i izazovi“, obraditi će se tematske cjeline:  

    • Financiranje i ugovaranje
    • Modeli plaćanja usluga bolničke zdravstvene zaštite po jedinici usluge
    • Informatizacija zdravstvenog sustava- opseg i integriranost     
    • Kvaliteta i sigurnost
    • Učenje i razvoj

Pokrovitelj Konferencije je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije/ kantona. Supokrovitelj Konferencije je Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije/ kantona.

ZA SVE INFORMACIJE I PITANJA
POZOVITE NAS NA +387 36 446 199

ili nam pišite na [email protected]

BUdite obaviješteni o svim informacijama na vrijeme

Prijavite se na obavijesti KONFERENCIJE

Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ/K © 2022. Sva prava pridržana. | Pravila privatnosti.
Izrada i održavanje web stranice: KRAFTBIT

hrBIH
OBAVIJEST

PRIJAVA STRUČNIH RADOVA

Obavještavamo sve zainteresirane da je rok za slanje sažetaka stručnih radova za izlaganje na Konferenciji produljen do 31.07.2022. godine.